Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Segítsetek légyszíves megérteni.

Főoldal » Felsőoktatás » Matematika
349
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Felsőoktatás / Matematika

Válaszok

3
Szia!

Itt se kell mást csinálni, mint, amit megtanultál a kétismeretlenes egyenletrendszereknél, kifejezed az egyiket behehelyttesíted a másikat stb..

persze úgy is lehet, hogy kivonod egymásból az egyenleteket vagy összeadod őket, úgy, hogy kiessenek ismeretlenek, így kevesebb ismeretlenre kell megoldanod.
Ha jól csinálod mindegyik ismeretlenre 1-et kell, hogy kapj.

Kérdésed van, nyugodtan írj!

-S.R.
Módosítva: 5 éve
0

X1=1
X2=1
X3=1
Hamarosan részletezem
0

Csatoltam képet.
0