Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Mekkora a teljesítmény azon az ellenálláson, amelyen 25 V, 30 mA-t hajt át?[ 750 mW ]

Főoldal » Középiskola » Fizika
300
sos!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
U=25V
I=30mA=0,03A

P=U*I=25*0,03=0,75 W=750 mW
Módosítva: 5 éve
0