Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Súrlódásos fizika házi

Főoldal » Középiskola » Fizika
3039
Legalább mekkora erővel lehet megmozdítani egy 120 kg tömegű szekrényt, ha a tapadási súrlódási együtthatója a padlón 0,7?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
F=0,7*m*g=0,7*120 kg*10 m/s² = 840 N
1