Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

S.O.S Fizika 6-osztály Kérnénk szépen segitséget!

Főoldal » Általános iskola » Fizika
388
Koszonom.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

1
a) x1
b) t1;t2 intervallumban áll a test
c) 0;t1 és t2;t3 intervallumokban mozog a test
d) v2<v1<v3
e) v1= 2/3; v0=0; v3=3/2
Módosítva: 5 éve
0