Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

6 osztály

Főoldal » Középiskola » Fizika
370
1)Mit nevezünk sebességnek . 72km .p.ora menyi ha általakityuk m.sz.....60 km.p.ora =? m.sz
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
koszonom
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
3,6 km/h = 1 m/s
60 km/h = 60/3,6=16,67 m/s

v=s/t
Az időegység alatt megtett utat nevezzük sebességnek.
0