Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Mekkora áram folyik egy 270 -os ellenálláson, ha 13,5 V-ra kapcsoljuk? [ 50 mA ]

Főoldal » Középiskola » Fizika
362
segítség min hamarabb
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
R=270Ω
U=13,5V
I=?
I=U/R=13,5/270=0,05A=50mA
0