Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek

Főoldal » Középiskola » Matematika
373
Azt szeretnénk, hogy 3 év múlva pénzünk értéke a mainak 4 szerese
legyen. Mekkora kamatlábú befektetést kell ehhez keresnünk?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
4=1·(100+p/100
köbgyök (4)=100+p/100
100·köbgyök (4)= 100+p
100·köbgyök (4)-100=p
Nincs kéznél a gépem ezért számold ki Te!
-1