Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matematika sos

Főoldal » Általános iskola » Matematika
322
Légyszíves segítsetek megoldani Köszönöm
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
6 festő: 8nap
1 festő: 8/6=4/3 nap
2 festő: 2*4/3=8/3 nap
8 festő: 8*4/3=32/3 nap
12 festő: 12*4/3=48/3 nap
0