Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

6 osztály .fizika

Főoldal » Középiskola » Fizika
373
1, sebesség méter egysége. 2) sebesség képlete. 3)melyik jelöli testmozgasivonalat..
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
koszonom
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
Jele: v

Mértékegysége: [m/s] vagy [km/h] 1 m/s = 3,6 km/h

Kiszámítása: v = s/t sebesség = út / idő
1