Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Sos arányosság

Főoldal » Középiskola » Matematika
482
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
p:u:k=2:2:3
paprika 2x7 8 kg
uborka 2x=8 kg
káposzta: 3x= 12 kg
csalamádé: 7x= 28 kg

4:8:3:5

2. és 3. nap összesen: 8x+3x=121 km amiből x= 11km
A teljes túra 4x+8x+3x+5x=20x=20·11=220 km
0