Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fontos

Főoldal » Középiskola » Matematika
801
Mennyi a két szám aranya ha összege 91,különbsége 21?
Kerlek valaki normálisan magyarázza el hogy hogy kell kiszámolni!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
x+y=91
x-y=21
Összeadod a két egyenletet: 2x=112 amiből x=56 és y=35
0