Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Kérlek segitsetek. NAGYON SÜRGŐS

Főoldal » Középiskola » Matematika
556
Két szám összege 40, különbsége 8. Melyik ez a két szám?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
a+b=40
a-b=8
Összeadva az egyenletet:
2a=48
a=24 és b=16
0