Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Kombinatorika

Főoldal » Középiskola » Matematika
448
1. Hány szakaszt és hány háromszöget határoznak meg egy téglatest csúcsai? 2. Egy ládában 40 darab alma van, 22 darab piros, a többi zöld.
Hányféleképpen lehet kiválasztani 5 almát, hogy a kiválasztottak kö- zött 3 piros legyen?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Szakaszok száma: (8 alatt 2)= számold ki
Háromszögek száma: (8 alatt 3)= számold ki!
(22 alatt 3)·(18 alatt 2)= számold ki!
0