Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Valaki segítene? megpróbáltam de nem megy

Főoldal » Középiskola » Matematika
398
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
x²-2x-8=0
x=4 és x=-2 a zérushelyei

Javaslom, keress rá a neten a másodfokú egyenlet megoldóképletére.
0