Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizikam

Főoldal » Általános iskola » Fizika
310
R1=1ohm
R2=2ohm
R3=3ohm
R4=4ohm
R5=5ohm

R eredő =?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

1
Már megválaszoltam:
https://ehazi.hu/q/67601

Most látom, hogy az R2-4helyére 12/13-ot kell írni.
Igy az Re=6,92 ohm
Módosítva: 5 éve
1