Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Valaki segítene?

Főoldal » Középiskola » Matematika
703
1, Egy cég a csökkentett alkoholtartalmú sörkészítményét fél literes üvegben forgalmazza.
Hány dl alkohol van egy ilyen üvegben, ha felirata szerint a benne lévő sör 2,8%-os
alkoholtartalmú? Megoldását indokolja!
2, Mennyi log2 32 pontos értéke?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

2
2, log2 32= (kettő a hanyadikon 32) =5
a másikra most nincs időm
Módosítva: 5 éve
0

Fél liter=5 dl. Így az öt deciliternek kell a 2,8%-a, ami: 5*0.028=0.14 dl.
0