Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Gömb felszíne

Főoldal » Középiskola » Matematika
349
Egy gömb térfogata 100cm³.Mekkora a felszíne?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

2
Nekiálltam
0

³4·r²·π=100 cm³⇒r²=7,957747⇒r=2,8209 cm
V=4/3·r³·π=4/3·2,8209³·3,1416=94,03159726 cm³
0