Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Help

Főoldal » Középiskola » Matematika
352
Tivadar 8 nap alatt végzi el a munkát amivel Gáspár 12 nap alatt végezne. Igaz-e hogy ha összedolgoznak 5 nappal hamarabb végeznek?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Tivadar: 8 óra
Gáspár: 12 óra
Együtt: x óra

1/8+1/12=1/x
12x+8x=96
x=4,8

Együtt 4,8 óra alatt végeznek a munkával.
1