Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Sebesség

Főoldal » Középiskola » Fizika
467
Egyenletesen gyorsuló mozgást vizsgálunk.A gyorsulás,sebességváltozas és az időtartam mindegyiket fejezd ki a másik kettő segítségével!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
a=Δv/Δt
v=a·t
t=a/v
0