Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek. SOS

Főoldal » Középiskola » Matematika
414
Sziasztok, valaki tudna segíteni?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
1
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
X=-3a másodikon.
Mert.
-3nak a második hatványa= (- 9)
Tehát akkor( - 9) +9=0
Azaz a megoldas -3 a másodiknak :)
0