Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek

Főoldal » Általános iskola » Matematika
378
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
x=120000=1,2·10⁵
y=500000=5·10⁵
z=2000000=2·10⁶
E=1,2·10⁵·5·10⁵/2·10⁶=3·10⁴
F=(1,2·10⁵+5·10⁵)·2·10⁶=1,24·10¹²
0