Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Segítsetek légyszíves

Főoldal » Középiskola » Matematika
2260
1. Egy középület akadálymentesítésekor a bejárathoz egyenletesen
emelkedő rámpát építenek, hogy kerekesszékkel és babakocsival is be
lehessen jutni az épületbe. A rámpa hossza 3 méter, és a járda szintjétől 60 centiméter magasra visz.
Hány fokos a rámpa emelkedési szöge?

2. Adottak a következő halmazok:
A = {2; 3; 5; 7; 11; 13; 17; 19};
B = {1; 4; 7; 10; 13; 16; 19};
C = {1; 2; 3; 5; 8; 13}.
Elemei felsorolásával adja meg a C \ A és az (A ∪ B) ∩ C halmazt!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

2
Nekiálltam
0

Csatoltam képet.
0