Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika

Főoldal » Általános iskola » Fizika
867
A mérőhengerben lévő víz szintje 150 ml es jelzésnél van.Hány cm3 a víz térfogata? Hány dm3-rel nő?mekkora a tömege ennek a víznek?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
fizika
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

1
150 ml=150 cm³
150 ml=0,15 l =0,15 dm³-rel nő
m=0,15 dm3 * 1 kg/dm3 = 0,15 kg = 150 gramm
Módosítva: 5 éve
1