Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matematika

Főoldal » Középiskola » Matematika
303
Süsü és a kertész összesen 120 rózsát ültetett.
Mivel Süsü gyorsabb, ő 30 tővel többet
ültetett, mint a kertész.
Hány rózsafát ültetett eddig Süsü?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
S + K = 120
S = K + 30
K + 30 + K = 120
2K +30 = 120
2K = 90
K=45 S = 45 + 30 =75
75 tő rózsát ültetettt Süsü.
0