Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Kecske és a karó

Főoldal » Középiskola » Matematika
1129
Egy kecskét karóhoz kötnek egy 10 m hosszú lánccal. Miután lelegelte az összes elérhető füvet, 10 m-rel távolabbi karóhoz kötik.
Hány négyzetmétert tud még lelegelni az új helyen?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

3
10+10=r r2*π=Akör=1256m2
-1

214 m2
-1

100π/3+50√3
Ami nagyjából 191,32 négyzetméter
0