Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Érettségi

Főoldal » Középiskola » Matematika
732
Andrásnak van 6db 20 eurósa, Bélának 4 db 50 eurósa. Hány %-a András pénze Béla pénzének?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
András: 6*20=120 euró
Béla: 4*50=200 euró

(120/200)*100=60%
0