Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Érettségi

Főoldal » Középiskola » Matematika
1040
Két szám számtani közepe 8. Az egyik szám 13. Mi a másik szám?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
(x+13)/2=8 /*2
x+13=16 /-13
x=3

A másik szám 3.

Ellenőrzés:
3+13=16
16/2=8
8=8
0