Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Tudnátok segíteni?

Főoldal » Általános iskola » Matematika
401
Sziasztok ezekben a feladatokban tudnátok segíteni esetleg?
(Matematika 8.osztály)
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
Szia!
133.
T=a*a
A 1,51*1,51=2,2801 m²
B 15,1*15,1=228,01 m²
C 0,151*0,151=0,022801 m²
D 0,0151*0,015=0,00022801 m²
E 1510*1510=2280100 m²

134.
 1296 =36 cm
 129,6 =11,38 cm
 12,96 =3,6 cm
 1,296 =1,14 cm
 0,1296 =0,36 cm

135.
A=a*a*6
0,063*0,063*6=0,023814 m²
0,63²*6=2,3814 m²
6,3²*6=238,14 m²
63²*6=23814 m²
630²*6=2381400 m²

136.
 x:6 
Minden számot elosztasz 6-tal, majd gyököt vonsz belőle.
 3840:6 =25,3 cm
 384:6 =8 cm
 38,4:6 =2,53 cm
 3,84:6 =0,8 cm
 0,384:6 =0,25 cm

3.
7-3=4 csak foci
10-3=7 csak kosár
3 mindkettő
4 egyik sem
4+7+3+4=18
18 fiú jár az osztályba.
Módosítva: 5 éve
0