Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Köszönöm a segítséget. :)

Főoldal » Középiskola » Matematika
861
Két halmazról, A-ról és B-ről tudjuk, hogy A∪ B = { x; y; z; u; v; w }, A \ B={ z; u },
B \ A={ v; w }. Készítsen halmazábrát, és adja meg elemeinek felsorolásával az A∩ B
halmazt!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Csak az A halmaz eleme: z és u
Csak a B halmaz eleme: v és w
A ∩ B : x, y
Módosítva: 5 éve
0