Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matematika feladat :SOS!

Főoldal » Középiskola » Matematika
313
Ezt a 4 függvényt(parabola) kellene ábrázolnom de nem tudom :
f: R-->R, f(x)=-x²+4
g:R-->,g(x)=2x²-8
h:R-->R,h(x)=(x+4)²-1
i:R-->R,i(x)= -(x-2)²
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
SOS!Matek házi. Sűrgős
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Csatoltam képet.
0