Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Kérlek segítsetek nagyon sürgős

Főoldal » Általános iskola » Matematika
320
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
Szia!
8) A=60°=(2*B)
B=30°
C=90°
9)A=120
B=45°=(3*C)
C=15°
Csak arra kell figyelned az ilyen feladatoknál hogy az összegük 180°-ra jöjjön ki :)
0