Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Segítsetek!

179
Sziasztok! Ez nem egy házi feladatos kérdés lesz. Arról szeretnélek titeket kérdezni, hogy most az iskolánkban egy hónapig nem volt angol tanár és nagyon lemaradtunk. Most visszajött és nagyon lassan tanít és még így sem haladunk úgy ahogy kellene. Az lenne a kérdésem, hogy ez középiskolában nagy hátrány lesz e és még most érdemes lenne e magántanárhoz menni?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Idegen nyelv

Válaszok

1
Szia!
Szerintem ez attól is függ, hogy hanyadikos vagy, miből tanultok, hol tartotok, mennyi órátok van egy héten és milyen iskolába szeretnél menni. Hátrány nem hiszem hogy lesz, mert mindenki más színten érkezik, mást tud, nagyon nagy különbségek vannak. Magántanárhoz -szerintem- akkor érdemes menni, ha nem érted, vagy egy plusz gyakorlást szeretnél valamilyen vizsga előtt. Egyébként nem sok értelmét látom, csak unnád magad az órákon, ha mindent előre tudnál.
Persze ez múlik egy csomó máson, amit én nem látok. Nem akarlak sem rábeszélni, sem lebeszélni, mert ártani biztosan nem árt. A helyedben év közben előre nem tanulnék, de esetleg nyáron be lehet fejezni valakivel a tankönyvet, akkor már tudod, meddig jutottak el. Meg persze ha most elkezded, akkor több mindent is kétszer fogysz tanulni, egyszer a suliban, egyszer külön. Ez nem túl olcsó, és ha tudod a sulis alapján is, akkor lehet hogy jobban megéri, miután már nem haladtok a suliban és tudod mettől kell.
0