Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Algebra

Főoldal » Általános iskola » Matematika
537
Ha (x+2)(x-3)-2(x+5)²=x(4-x), és x∈R.
Csak levezetést légyszi, magyarázatot ne
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
művelet
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
x²-3x+2x-6-2x²-20x-50=4x-x²

-x²-21x-56=4x-x²

-21x-56=4x

-56=25x

-56/25=x
0