Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matematika

Főoldal » Középiskola » Matematika
463
Kedves segítő!
Előre is köszönöm az időd és fáradozásaid !
Képeken látható feladványtban kérnék segítséget!
Köszönöm!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

2
Szia!
Én ezekben a feladatokban tudok segíteni:

3.
a) 4x2 + 28xy + 49y2

b) 9x2y2 - 1

c) c4 - 2c2d3 + d6
Módosítva: 5 éve
0

1. feladat:

A U B = {2, 4, 6, 8, 12, 14, 16}
A ∩ B = {2}
A \ B = {4, 6, 8}
B \ A = {12, 14, 16}
| A | = {10, 12, 14, 16, 18, 20}
0