Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Kémia

Főoldal » Középiskola » Kémia
321
Hány g desztillált vízben kell feloldanunk 20g konyhasót hogy 25 tömeg%os oldat keletkezzen ?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Kémia

Válaszok

1
20g=25%
80g=100%
80-20=60 g vízben kell feloldani a sót
1