Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Kémia

Főoldal » Középiskola » Kémia
356
Hány tömegszázalékos sz a konyhasóoldat amelynek készítéséhez 0,17 kg NACI-ot és2550gdesztillált vizet használunk fel ?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Kémia

Válaszok

1
0,17kg=170g
170+2550=2720 g az oldat
170:2720=0,0625=6,25%-os lesz az oldat
1