Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Kémia

Főoldal » Középiskola » Kémia
312
Bemértünk 30g bórsavat Hány cm3 bórvízállítható elő ebből? A bórcíz 3 vegyes %os bórsavoldat
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Kémia

Válaszok

1
30 g = 3%
10 g =1%
1000 g = 100%
1000-30=970 víz
1000 cm³-es az odat
1