Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Kémia

Főoldal » Középiskola » Kémia
297
Hány tömeg %os oldat keletkezik ha 50g bóraxot 350g glicerinben oldunk?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Kémia

Válaszok

1
Szia!

`tömeg%=(m(oa.))/(m(oldat)*100`
`tömeg%=50/400*100`
`tömeg%=12,5%`

-S.R.
1