Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Kémia

Főoldal » Középiskola » Kémia
389
Hány vegyes %os az a NaOH oldat amelynek 160 cm-e 40g NaOH-t tartalmaz ?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Kémia

Válaszok

1
Szia!

`vegyes%=(m(oldott anyag))/(V(oldat))*100`
`vegyes%=40/160*100`
`vegyes%=25%`

Kérdésed van, nyugodtan irj!

-S.R.
1