Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Angol, 9.o.

198
Segítsetek, jól lett lefordítva?

Egyszer elmentem randizni egy fiúval, de nem töltöttem fel a telefonom. Anyukám még nem találkozott vele, de megengedte, hogy találkozzunk. Nagyon jól éreztük magunkat. Sokat beszélgettünk. A mai modern világban ha barátokkal vagyunk együtt akkor is használjuk a telefonunkat és én is így tettem. Annyit használtam, hogy teljesen lemerült. Békésen üldögélek a fiúval és barátnőm szalad felénk, hogy anyukám nagyon mérges, mert ki van kapcsolva a telefonom. Nem tudtam őt visszahívni, mert a telefon folyton kikapcsolt. Mikor hazaértem anyukám nagyon mérges volt. Azóta, ha elmegyek otthonról mindig rendesen feltöltöm a telefonom.

I once went on a date with a boy, but I didn’t charge my phone. My mom hadn’t met him yet, but he allowed us to meet. We had a lot of fun. We talked a lot. In today’s modern world, when we’re with friends, we still use our phone and so did I. I used it so much that it was completely discharged. I sit peacefully with the boy and my girlfriend runs towards us that my mom is very angry because my phone is off. I couldn’t call him back because the phone kept turning off. When I got home my mom was very angry. Since then, when I leave home, I always charge my phone properly.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
Angol
0
Középiskola / Idegen nyelv

Válaszok

2
My mom hasn't met him yet.** Így a helyes.
1

Szia! Én ezeket vettem észre:
-Once, I went... (Szerintem jobban is hangzik.)
-My mom hadn’t met him yet, but she allowed us to meet. (My mom-> she)
-I couldn’t call him (her) back because the phone kept turning off. (Ha anyukádra gondolsz/barátnődre gondolsz akkor her, ha a fiúra him.
-When I got home, my mom was very angry. (A vessző hiányzik a tiedben.)
Módosítva: 3 éve
1