Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Segitseeeg

Főoldal » Általános iskola » Matematika
855
Egy áruház építésnél a betonozást az egyik brigád 5 nap alatt , a másik brigád 6 nap alatt, a harmadik
brigád 9 nap alatt végezné el. Hány nap alatt készülnek el a betonozással, ha mindhárom brigád együtt dolgozik?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
Idenemtudommitkell:(
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
x/5+x/6+x/9=1
X=90/43=2,09 nap
1