Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek feladat

Főoldal » Általános iskola » Matematika
368
Sziasztok tudnátok segíteni a megoldásokban?
Köszönöm.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

7
1. t-tehén; n-nap
1 t - 60 n
2 t - 30 n
3 t - 20 n
4 t - 15 n
5 t - 12 n
6 t - 10 n
0

2. e-ember; h-óra
1 e - 48 h
2 e - 24 h
3 e - 16 h
6 e - 8 h
8 e - 6 h
12 e - 4 h
16 e - 3 h
0

3.
a=4500
p=45%
----------
e= ?
e= a x p/100
e= 4500 X 0.45= 2025
0

4. 10000
0

5.
p=80%
e=4160 ft
-------------
a=?
a= e : p X 100
a= 4160 : 80 X 100 = 5200
0

6.
e= 2832 ft
a= 2400 ft
------------
p= ?
p= e : a X 100
P= 2832 : 2400 X 100 = 118%
118-100= 18

0

7.
5p - 1500m
1p - 300m
8p- 2400m
0