Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Help

Főoldal » Középiskola » Matematika
547
Mekkora a

pí/10 középponti szögű, 4 cm sugarú körcikk alapú, 15 cm magasságú sajt
térfogata és felszíne?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
pí/10=18 fok

V=4²·π·18/360·15=12π=37,7 cm³
A=2*4²·π·18/360+(2*4+2*4*pí*18/360)*15=143,88
Módosítva: 5 éve
0