Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

SOS nagyon sürgős!

Főoldal » Általános iskola » Matematika
491
Valaki tudna segíteni nagyon fontos lenne csatolom a képet (számítás is kellene részletesen táblázattal) Előre is köszönöm
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
Pál 12 óra alatt végezne egyedül a munkával, így egy óra alatt a munka 1/12-ed részét csinálja meg egyedül. 4 óra alatt a mu ka 4/12=1/3-ad részét csinálja meg egyedül. Újabb 4 óra alatt a munka 1/3-adát csinálja meg. Így Rita a 4 óra alatt szintén a munka 1/3-át csinálja meg. Tehát Rita egyedül 12 óra alatt végezne a munkával.

75x=50x+175
Amiből x=7 perc jön ki.
2