Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

SOS nagyon sürgős!

Főoldal » Általános iskola » Matematika
286
Valaki tudna segíteni nagyon fontos lenne csatolom a képet (számítás is kellene részletesen táblázattal) Előre is köszönöm!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
x+2x+x+10=26
4x+10=26
X=4 cm
Oldak 4, 8 és 14 cm lenne. Viszont ez a háromszög nem létezik mert 4+8 nem nagyobb, mint 14.

25·60+50·90=75·x
6000=75x
X=80 fokos a keverék.
1