Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

SOS!

Főoldal » Középiskola » Matematika
338
Egy négyzetes oszlop alapéle 10 cm, térfogata 7 liter. Legalább milyen magasnak kell lennie?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
7 liter=7 dm³=7000 cm³
7000=10·10·M amiből M=70 cm
0