Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

12. osztály térfogatgeometria

Főoldal » Középiskola » Matematika
456
Egy négyzetes oszlop alapéle 10 cm, térfogata 7 liter. Legalább milyen magasnak kell lennie?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
7 liter=7 dm³=7000 cm³
7000=10·10·M amiből M=70 cm
0