Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Képet csatoltam

Főoldal » Általános iskola » Matematika
342
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
Matek valaki tudna segíteni? Köszönöm előre is!
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
Egész munka 1 óra alatt x óra alatt
Egyik gondozó: 2 óra; 1/2 x/2
Másik gondozó: 3 óra 1/3 x/3

x/2 + x/3 =1
5x/6=1
x=6/5=1,2 óra= 1 óra 12 perc
1