Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Feladat

Főoldal » Középiskola » Matematika
363
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
lecke
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Hegyesszög: 0° és 90° között
Derékszög: 90°
Tompaszög: 90° és 180° között
Egyenesszög: 180°
Homorúszög: 180° és 360° között
Teljesszög: 360°

Melyik szögfajtákhoz tartoznak az alábbi szögek?
54° = hegyesszög
96° = tompaszög
34° = hegyesszög
105° = tompaszög
90° = derékszög
180° = egyenesszög
270° = homorúszög
360° = teljesszög
120° = tompaszög
13° = hegyesszög
130° = tompaszög
310° = homorúszög

2. feladat
A 60°-os, 45°-os és 75°-os szögek hegyesszögek.
a 100°-os, 160°-os és 120°-os szögek tompaszögek.
0