Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek feladat

Főoldal » Középiskola » Matematika
553
Az ABCDEF hatszög minden szöge 120 fokos, AB=2 cm, BC=7 cm, CD=3 cm és DE=4 cm hosszú. Milyen hosszúak az EF, illetve az FA oldalak?

Nem szükséges a teljes megoldás, csak segítség , hogy hogyan kéne elkezdeni.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

2
Én így kezdeném:
0

És így folytatnám:
0